• امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 February - 2026

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان: ۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان اضافه شد/تعداد مبتلایان به ۷۱۳ نفر رسید

  • کد خبر : 833
  • 12 فروردین 1399 - 11:54
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:  ۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان اضافه شد/تعداد مبتلایان به ۷۱۳ نفر رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه طی 24 ساعت اخیر ۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان اضافه شده است گفت: تعداد مبتلایان به 713 نفر رسید.


به گزارش ازناخبر، محمدرضا نیکبخت صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون دو هزار و۱۰۱ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است که از این تعداد هزار و ۹۵۲ نمونه پاسخ داده شده است.

وی با بیان اینکه ۷۱۳ نمونه مثبت و هزار و ۲۳۹ نمونه منفی اعلام شده است افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان با بیان اینکه تاکنون ۵۶ نفر در استان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده اند عنوان کرد: تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان ۷۰ نفر، بهبود یافته و ترخیصی ۱۵۰ نفر و ۴۳۷ نفر در منزل مراقبت می شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=833

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.