حجت السلام والمسلمین امیردارابی گفت : تلاش مضاعف برای رسیدن به اهداف و آرمان های انقلاب، حرکت حقیقی در خط امام(ره) است و ما امروز در فقدان امام راحل و چشم بینای انقلاب باید اینگونه عمل کنیم.

به گزارش ازناخبر ؛ حجت السلام والمسلمین دارابی به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اظهار داشت : یکی از غم‌بار ترین حوادث جمهوری اسلامی بلکه جهان اسلام حادثه رحلت امام خمینی است. مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) درباره این حادثه غم‌انگیز می‌فرماید:
مصیبت، خیلی عظیم و فقدان و ثُلمه غیرقابل تحمل است. امواج حیاتی و دائمی که از شخصیت او متصاعد می شد مثل خورشید به ذرات جان می داد. حیات او برای ما بسیار تعیین کننده و سرنوشت ساز بود و فقدان امام به مثابه از دست دادن چشم بینای انقلاب بود و راه کم کردن این ضایعه بزرگ تلاش مضاعف برای رسیدن به اهداف و آرمان های انقلاب می باشد.

وی افزود: ما امروز در فقدان امام و چشم بینای انقلاب باید اینگونه عمل کنیم. اگر این عمل را با خود نداریم بیایید سامعه و شامه و ذائقه و لامسه و همه احساس های مکمون و مکنون خود را بیش از گذشته به کار اندازیم.

ایشان عنوان کرد: امروز باید بیشتر کار و فکر کنیم و همبستگی بهتری داشته باشیم تا بتوانیم وظایفمان را انجام دهیم.
این، عمل به وصیت بزرگ‌مردی است که جای خالی او را با همه وجودمان لمس می‌کنیم.

مسئول حوزه نمایندگی سپاه ازنا بیان کرد: رمز موفقیت و ماندگاری امام که توانست این حرکت عظیم را در دنیا به وجود آورد به این جهت بود که با خدا ارتباط داشت و در این راه ملاحظه‌ی هیچ چیزی را نمی‌کرد.

حجت الاسلام دارابی گفت: این کار بزرگ تنها در سایه‌ی قاطعیت و اراده و هوش و شجاعت و تیزبینی و آینده‌نگری به وجود نیامد؛ این خصلت ها قادر نبودند، این طوفان عظیم را پیش آورند و طومار سلسله‌ی ستمشاهی ۲۵۰۰ساله را در هم بپیچند؛ بلکه عنصر اصلی، ارتباط با خدا و کمک خواستن از او بود که نام امام راحل و کار او را در تاریخ جاودانه کرد.

مسئول حوزه نمایندگی در سپاه ازنا تصریح کرد: ما فرزندان انقلاب از خداوند می‌خواهیم، همانطور که پدران ما به یاری ولی فقیه زمان خود حضرت روح الله شتافتند و پرچم انقلاب اسلامی را در میهن خود برافراشتند خداوند به ما هم توفیق قدردانی و حمایت و نصرت ولی فقیه و نائب امام زمان (ع) را بدهد تا پرچم این انقلاب را به دست صاحب اصلی آن حضرت حجت ابن الحسن بسپاریم و ندای توحید و عدالتخواهی را در سرتاسر جهان طنین انداز کنیم، ان شاءالله .