• امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 February - 2026

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان: ۱۳۰ معتاد متجاهر در لرستان جمع آوری شد

  • کد خبر : 2014
  • 02 مرداد 1399 - 10:51
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان: ۱۳۰ معتاد متجاهر در لرستان جمع آوری شد
آشناگر، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: طی دو مرحله 130 معتاد متجاهر در لرستان جمع آوری شده است.

به گزارش ازناخبر به نقل از سفیر افلاک محمود آشناگر اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا، کمپ ها با شرایط خاصی افراد را برای ترک اعتیاد پذیرش می کنند به طوری که قبل از پذیرش باید تست لازم انجام و غربالگیری صورت گیرد.

وی افزود: در کمپ های ماده ۱۶ که محل جمع آوری متعادین متجاهر است، این طرح در دو مرحله اجرا شد که در مرحله اول ۷۰ نفر از معتادین متجاهر جمع آوری شدند و تست کرونا انجام شد که هیچکدام از آنها مبتلا به کرونا نبودند و به مرکز منتقل شدند.

 دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان تصریح کرد: همچنین در مرحله دوم این طرح ۶۰ نفر از معتادین متجاهر جمع آوری شدند که در قرنطینه هستند و بعد از انجام تست کرونا، در صورت عدم ابتلا به این بیماری به مرکز نگهداری منتقل می شوند.

وی عنوان کرد: در مجموع ۱۸۵ معتاد متجاهر از کل استان جمع آوری شده که ۱۵۰ معتاد متجاهر در دو طرح اخیر جمع آوری شده و مابقی از قبل در مرکز بوده اند؛ در استان لرستان از مجموع ۳۹ مرکز کمپ ترک اعتیاد، ۱۳ کمپ غیر مجاز و ۲۶ کمپ با مجوز فعالیت می کنند که بسیاری از کمپ های ماده ۱۵ به دلیل شیوع کرونا فعالیتی ندارند و تعدادی از آنها تنها با شرایط خاصی فعال هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=2014

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.