به مناسبت هفته ناجا، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ازنا و هیئت همراه با فرمانده نیروی انتظامی ازنا دیدار کرد

به گزارش ازنا خبر احمد لک ضمن تبریک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ناجادر این دیدار گفت:نیروی انتظامی و پلیس مظهر اقتدار ملی بر اساس نظام توحیدی است.
وی گفت : اولین شهدای دفاع مقدس مرزبانان و شهدای نیروی انتظامی بودندو بیشترین شهید بعدا از دفاع مقدس مربوط به نیروی انتظامی می باشد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد: پایه و امنیت یک جامعه در حوزه های مختلف اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی منوط به اقتدار نیروی انتظامی است

احمد لک افزود: امروز فرصتی شد که جمعی از معتمدین بنیادشهیدکه همگی از جانبازان و رزمندگان و خانواده های معظم شهدا و دلاوران گردان همیشه پیروز مالک اشتر هستندجهت عرض تبریک،خدا قوت دقایقی را در محضر با معرفت و با معنویت شما عزیزان ناجا باشیم و از مجاهدات خاموش شما که بی اعتنایی به رنگ و لعاب و زیور دنیا هستید تجلیل و تکریم کنیم و اعلام می کنیم در صورت هرگونه نیاز ما همچنان در صحنه و در کنار شما عزیزان هستیم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ازنا تصریح کرد : امروز آسایش و آرامش و امنیت مااز انتظام و اقتدار و جوانمردی شماست.

در ادامه سرهنگ نجفی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ازنا از حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و هئیت همراه تقدیر و تشکر نمودند و عنوان کرد: ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان والامقام انقلاب اسلامی، خصوصا شهدای نیروی انتظامی، این هفته را به خانواده معزز شهدای گرانقدر، خانواده ایثارگران، جانبازان و کارکنان فداکار و خدوم ناجا تبریک و تهنیت عرض کرده و توفیقات روز افزون را تحت زعامت، ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا برای تلاشگران عرصه نظم و امنیت و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال مسئلت دارد.»

انتهای پیام /