• امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 February - 2026

کارشناس بازار سرمایه:بازار بورس مثبت می‌شود

  • کد خبر : 4076
  • 07 آبان 1399 - 16:28
کارشناس بازار سرمایه:بازار بورس مثبت می‌شود
صفاری، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه در حال حاضر فضای بورس بیشتر از اینکه متأثر از شرایط اقتصادی باشد تحت تأثیر عوامل سیاسی است گفت: روند بازار بورس در نیمه دوم آبان‌ماه مثبت می‌شود.

به گزارش ازنا ،مصطفی صفاری اظهار داشت: در حال حاضر فضای بورس بیشتر از اینکه متأثر از شرایط اقتصادی باشد تحت تأثیر عوامل سیاسی است که همین جنبه‌های سیاسی شوک زیادی به بازار وارد می‌کند.

وی با بیان اینکه مواردی مثل استیضاح ریاست جمهور یا وزیر اقتصاد و نیز بحث انتخابات آمریکا از جمله مسائلی است که شوک‌های کوتاه‌مدتی به بازار وارد می‌کند، افزود: اگر در کشور مشکلات فعلی وجود نداشت طبق گزارش‌های شش ماهه پیشبینی‌های ما در رابطه با روند صعودی بورس از ۱۵ مهرماه محقق می‌شد.

کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: طبق وعده‌هایی که از قبل داده شده قرار بود از تاریخ سوم آبان‌ماه، یک درصد منابع صندوق توسعه ملی به بازار بورس ترزیق شود ولی تاکنون هیچ اتفاقی نیفتاده است.

وی با بیان اینکه باید منتظر باشیم تا ببینیم که انتخابات آمریکا چگونه رقم می‌خورد، تصریح کرد: به نظر می‌رسد که هیچ بازاری جذابتر از بورس نیست و به عقیده بنده در نیمه دوم آبان‌ماه بازار بورس مثبت می‌شود.

  • منبع خبر : بازار
لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=4076

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.