• امروز : پنجشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 26 February - 2026

معاون هواشناسی لرستان:بارندگی در لرستان امروز به اوج می رسد/سفیدپوش شدن ارتفاعات

  • کد خبر : 4490
  • 01 آذر 1399 - 15:32
معاون هواشناسی لرستان:بارندگی در لرستان امروز به اوج می رسد/سفیدپوش شدن ارتفاعات
زینب اکبری گفت : بارندگی در لرستان امروز به اوج می رسد/سفیدپوش شدن ارتفاعات

به گزارش ازناخبر ؛زینب اکبری در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: سامانه بارشی از روز گذشته در منطقه فعال شده و این بارشها تا فردا عصر در استان ادامه دارد.

وی افزود: امروز برای همه مناطق استان بارش باران، وزش باد، رعد و برق پیش بینی می شود که در ارتفاعات به دلیل کاهش دما، بارشها به صورت برف خواهد بود.

معاون هواشناسی لرستان تصریح کرد: احتمال آبگرفتگی معابر، بالا آمدن سطح آب رودخانه ها، سیلابی شدن برای عصر امروز وجود دارد و به دلیل کاهش دما پدیده مه گرفتگی نیز رخ می دهد.

اکبری تصریح کرد: الیگودرز با دو میلیمتر و رومشکان با ۳۲ میلیمتر بارش کمترین و بیشترین بارشها را داشتند و میزان بارش در ازنا پنج میلیمتر، الشتر ۲۴، بروجرد ۱۴، دورود ۳۱، سپیددشت ۲۰، کوهدشت ۳۰، نورآباد ۳۱، خرم آباد ۲۳، پلدختر ۳۰، شول آباد ۲۳ و سیلاخور ۱۲ میلیمتر بوده است.

وی با اشاره به کاهش دمای هوا در استان گفت: انتظار می رود دمای هوا بین چهار تا پنج درجه در استان کاهش یابد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=4490

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.