به گزارش ازناخبر مهدی پازوکی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: در راستای استفاده بهینه از برق و کاهش اعمال خاموشی ها، از امروز شنبه اول خردادماه، ساعات کاری در ادارات از هفت و نیم تا ۱۲ و نیم ظهر خواهد بود.
وی افزود: با توجه به اینکه پیک مصرف برق از ساعت ۱۲ و نیم ظهر تا ۱۸ عصر است، کاهش ساعات اداری می تواند ۲۰ درصد در مصرف برق صرفه جویی نماید.
مدیرکل مدیریت بحران لرستان با بیان اینکه همه ادارات ملزم به رعایت این برنامه هستند، تصریح کرد: تیم هایی در طول روز به ادارات سرکشی می کنند که همه ادارات ملزم به رعایت تایم ابلاغی می باشند و در صورت عدم رعایت این مهم، به مدیر ادارات تذکر داده می شود و حتی ارجاع به مقامات بالاتر صورت می گیرد.
پازوکی عنوان کرد: در حال حاضر مصرف برق در استان طبق سهمیه ای است که در نظر گرفته شده و اگر به خوبی مدیریت شود و صرفه جویی در برق در همه مصارف مد نظر قرار گیرد قطعا مشکلی رخ نخواهد داد و از اعمال خاموشی ها جلوگیری می کند.
وی بیان کرد: با توجه به کمبود بارشها و به دنبال آن مشکلات دیگری که رخ داده، ضروری است تا همه افراد مصرف انرژی را در طول تابستان مدیریت نمایند.
انتهای پیام/
Thursday, 8 June , 2023