سردار کشکولی با اشاره به اینکه عملیات بیت‌المقدس نماد قوی شدن و مظهر خودباوری ملی است، گفت: هر رأی مردم در انتخابات، موشکی به قلب حیفا، تل‌آویو و صهیونیست‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش ازناخبر به نقل از سفیرافلاک، سردار مرتضی کشکولی عصر امروز در یادواره شهدای حاج عمران و بیت‌المقدس، اظهار داشت: باکمال سرافرازی و باافتخار به شهدای عزیز می‌گوییم تا به امروز آن راه نورانی را با استقامت و موفقیت پیشرفته‌ایم و هیچ انحرافی از آن مسیر طلایی نداشته‌ایم و امروز آمده‌ایم پس از ۳۹ سال دوباره هم‌پیمان بشویم که در این مسیر سخت کماکان تا ظهور امام زمان(عج) ان‌شاءالله حرکت کنیم.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهدای بیت‌المقدس، حاج عمران، فلسطین، مدافع حرم و شهدای انقلاب اسلامی، افزود: از سقوط دولت لیبرال بنی‌صدر و عزل او و فرارش دولت حزب‌اللهی شهید رجایی و پس‌ازآن هم دولت مقام معظم رهبری سرکار آمد، ما در زمان بنی‌صدر، دو و سه عملیات بازپس‌گیری داشتیم، لکن ناموفق بود چون با الگوهای جهانی و غربی می‌خواستیم جنگ کنیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان عنوان کرد: با روی کار آمدن دولت حزب‌اللهی و انقلابی در مهر سال ۱۳۶۰ با مدل ابداعی و ابتکاری انقلاب اسلامی بومی و با نگاه به ظرفیت‌های درونی با کشف نقاط ضعف خودی و نقاط ضعف دشمن و احصا این‌ها و ابداع عملیات شبانه کار را شروع نموده و در مهرماه سال ۱۳۶۰ عملیات بازپس‌گیری شروع شد یعنی دقیقاً ۷ ماه قبل از عملیات بیت‌المقدس ما شروع کردیم، البته اصولاً اشغال سرزمین و به‌ویژه اشغال شهر در جنگ‌ها بسیار کار سختی است.

وی تصریح کرد: خرمشهر در عین ناباوری، غفلت، غافلگیری و کمبود نیروی دفاعی فقط با دفاع مردمی ۳۴ روز طول کشید که اشغال شد، ۳۴ روز یعنی ۴ آبان سال ۵۹ که اشغال شد دقیقاً ۳۴ روز طول کشید آن‌هم نه همه شهر بخشی از شهر که درواقع در شمال بود از مهر ۶۰ که درواقع دوئل یا کری خوانی جمهوری اسلامی برای بازپس‌گیری سرزمین‌های اشغالی شروع شد، هفت ماه استکبار جهانی وقت داشت که نگذارد خرمشهر را ما باز پس بگیریم، ناتو و ورشو آن زمان، دوقطبی جهانی غرب و شرق عالم و قدرت‌های بین‌المللی نظامی نشستند طراحی کردند که نگذارند این اتفاق بیفتد.

سردار کشکولی گفت: امروز پس از ۳۹ سال چون تازه از موشک‌باران حیفا و تل‌آویو و این‌ها ما درآمدیم تازه دو سه روز است، همان روزها عملیات نخست ما ثامن‌الائمه بود عملیات دوم نیز طریق‌القدس بود یعنی برای همین امروز ما همان روزها، راهبرد داشتیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان یادآور شد: عملیات سوم یعنی فتح المبین و عملیات چهارم که بیت‌المقدس بود یعنی همین اسم، اسم بامسما و راهبردی ۳۹ سال به شمار می‌رود که بر سر این پیمان مانده‌ایم و امروز حاصل همان نام‌گذاری را بر روی زمین مشاهده می‌کنیم.

 وی گفت: عملیات بیت‌المقدس درواقع دوئلی بود که میخ قدرت بلامنازع منطقه‌ای بلکه جهانی انقلاب اسلامی را در آن دوئلی که ما گفتیم می‌خواهیم بیاییم خرمشهر را پس بگیریم، به جر آن کشته‌ها که حدود ۱۲ هزار مورد بود، ۱۹ هزار اسیر دلیلش این بود که جمعیت آورده بودند که نگذارند خرمشهر فتح شود.

سردار کشکولی اظهارداشت: صدام این جمله را گفته بود که اگر شما خرمشهر را گرفتید من کلید بصره را به شما می‌دهم، لذا همان روز میخ قدرت بلامنازع منطقه‌ای و بلکه جهانی انقلاب اسلامی بر تابوت قدرت‌های مادی آن روز که ناتو و ورشو بود زده شد و فهمیدند که با این انقلاب نمی‌شود روی زمین جنگید و لذا از همان روز دنبال این بودند که با مذاکره بیایند قضیه را حل کنند چون با جنگ نمی‌شود.

 فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: آن روزها ما هیچ‌چیزی نخواستیم الا اینکه به ما سهمی بدهند که بتوانیم یک یگانی را راه بیندازیم که سازمان‌یافته‌تر برویم مجاهده کنیم، لذا هسته اولیه تیپ ۵۷ و لشکر ۵۷ را در تیپ ۲۲ بدر آن روز شکل دادند.

وی خاطرنشان کرد: اگر خرمشهر فتح نمی‌شد مثل همین‌الان که بعد از ۷۴ سال بخش زیادی از سرزمین‌های اشغالی هنوز دست صهیونیست‌ها است امروز ما تصویرمان از مملکت و خودمان چه تصویر ذلت باری بود، اکنون چه می‌گفتیم، مثل سرزمین‌های جولان و الی‌آخر ما یک ملت زبون و ذلیل بودیم؛ لکن این تصویری که اکنون از ماه در جهان هست و یک اعتمادبه‌نفس همراه با غرور و قدرت ملی در جامعه ما وجود دارد، تصویری است که در فتح خرمشهر برجای‌مانده و البته می‌توانست هم برعکس باشد.

سردار کشکولی تصریح کرد: پس از آزادسازی خرمشهر صدام و حامیانش به لاک دفاعی و دنبال گروه‌های مذاکره و قطعنامه‌های بین‌المللی رفتند تا سال ۱۳۶۵، همچنان ضربات سنگین را بر دشمن می‌زدیم همه استان‌های ما تیپ راه انداختند، لشکر راه انداختند حتی دوتا تیپ را انداختند در همین استان ما یک تیپ ۵۷ داشتیم، تیپ‌های دفاعی ۷۲ محرم، زرهی تیپ امام حسن مجتبی(ع) و لشکر ۷ ولیعصر سرریز بود از رزمندگان ما، امروز بخش زیادی از شهدای ما مربوط به لشکر ۷ ولیعصر و تیپ امام حسن(ع)، تیپ ۷۲ محرم، بوکان، قائم و این‌ها به‌جز لشکری است که ارتش داشت؛ در لشکر ثارالله کسانی بودند که دانشجو بوده و همان‌جا با لشکرهای دیگر می‌آمدند، ما دائماً بایستی یک مروری کنیم که قدردان آن صحنه‌ها باشیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان افزود: سال ۶۵ دشمنان دانستند که نمی‌توانند این وضع جنگ را ادامه دهند چراکه جنگ برای جمهوری اسلامی تولید قدرت می‌کند؛ در قطعنامه و مذاکرات آن‌کسی در مذاکرات قدرت برتر است که قدرت میدانی بالایی دارد؛ یعنی این قدرت میدانی است که به شما وجود و قدرت می‌دهد که با شما وارد مذاکره شوند، حالا گاهی قدرت اقتصادی، نظامی، امنیتی، صنعتی و …؛ باید قدرتی داشته باشید که بیایند با تو حرف بزنند و لذا دشمنان به جمع‌بندی رسیدند که قدرت ایران روزبه‌روز افزایش می‌یابد و بایستی این جنگ را زودتر جمع کنیم.

وی عنوان کرد: ماورای مسائل مادی، مسائل معنوی و راز و رمز دیگری هم هست، همه تیپ‌ها و لشکری‌های قدرتمند بعضاً از اروند هم عبور کردند لکن عملیات با شکست مواجه شد ولی همین تیپ لشکر جدید ۵۷ دیر هم آمده اما مأموریت جایی را به ما داده بودند که محال بود این راه هم باز شود، خط مقدم و پنج‌ضلعی و شلمچه را گرفتیم، یکی از فرماندهان ارشد سپاه گفتند این راه پنهانی بود که خدا می‌خواست به ما نشان دهد که اینجاست، باید جنگ تمام شود و لشکر ۵۷ این را کشف کرد.

سردار کشکولی خاطرنشان کرد: امروز هم روز رأی و انتخابات است، دشمنان دنبال این هستند که باقدرت رسانه، ثروت، پول، عملیات روانی و بانفوذ، استحاله و بزرگنمایی برخی ضعف‌های مدیریتی و قهر مردم با نظام، صندوق‌ها را خالی کنند.

 فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تصریح کرد: هر رأی ما یک موشک به قلب حیفا، تل‌آویو و صهیونیست‌ها است، بایستی سینه‌به‌سینه بنشینیم با مردم حرف بزنیم، الحمدالله تنوع کاندید هم هست هیچ‌کسی نمی‌تواند بگوید کاندید موردعلاقه ما وجود ندارد.

وی تأکید کرد: همه هستند چپ و راست و متعادل، باید تلاش کنیم اگر می‌خواهیم درراه شهدا قدم برداریم، تلاش کنیم و برویم و آنکه قهر کرده و مردد است و با غفلت می‌گوید رأی من اثری ندارد، بایستی به او بگوییم رأی تو یک موشکی بر سر دشمنان و موجب عقب‌نشینی آنان است.

انتهای پیام/