تصادفات جاده‌ای استان لرستان رکورد جدیدی را در روزهای گذشته ثبت کرده است، به نحوی که در روزهای ۶ و ۷ اسفند در ۶ تصادف متأسفانه ۴ هموطن فوت کرده و ۱۵ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

تصادفات جاده‌ای استان لرستان رکورد جدیدی را در روزهای گذشته ثبت کرده است، به نحوی که در روزهای ۶ و ۷ اسفند در ۶ تصادف متأسفانه ۴ هموطن فوت کرده و ۱۵ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

مسیر ازنا به شازند یکی از آن جاده‌های پرخطر لرستان است که سال‌ها از آغاز عملیات چهاربانده کردن آن می‌گذرد اما همچنان به پایان راه نرسیده است. از دیگر مشکلات این جاده پرخطر، تردد گروهی خودروهای حمل قاچاق (شوتی) است که با سرعت بالای خود این مسیر را که ایمنی و استاندارد کامل و مناسبی هم ندارد، حادثه خیزتر می‌کنند.برای بررسی دقیق‌تر این موضوع به سراغ سید عزیزالله میربراتی نماینده استان لرستان در شورای عالی استان‌ها رفتیم تا اطلاعات کامل‌تری از وضعیت این جاده و دیگر جاده‌های این استان به دست آوریم. میربراتی که خود عضو شورای شهرستان ازنا است، در این‌باره گفت: داشتن جاده ای استاندارد یکی از معیاری های توسعه محسوب و به عنوان یک حق برای شهروندان استان تلقی می‌شود. از پنج ماه گذشته، تاکنون ده‌ها تصادف منتج به فوت در سطح جاده های استان رخ داده و اخیرا تصادف زنجیره‌ای چند دستگاه سمند شوتی سواری و یک پژو ۲۰۶ در محور ازنا به اراک باعث کشته شدن کامل یک خانواده ۴ نفره (دو کودک خردسال و پدر و مادرشان) شد، که باعث عزادار شدن چندین خانواده در شهرستان ازنا شد و به نظر می‌رسد علت این حادثه، تردد گروهی خودروهای حمل قاچاق(شوتی) و نبود ایمنی و استاندارد کامل در این جاده دوطرفه بوده است.وی با گلایه از طولانی شدن روند تعریض و چهاربانده شدن جاده ازنا به شازند اراک، بیان کرد: چرا با آمدن هر دولتی، ما باید همه چیز را از نو شروع کنیم و مطالبات خود را از نو مطرح کنیم؟میربراتی ادامه داد: جاده‌ای که پس از گذشت ده سال برای چهار خطه شدن آن هنوز ۷۰ درصد آن چهار خطه نشده است، چرا باید در سال ۱۴۰۰ وضعیت جاده های استان چنین خطرناک و غیر استاندارد باشد. این امور را باید مورد واکاوی قرار داد که ناشی از چیست؟ آیا ناشی از بی تدبیری مدیران استان است یا فقدان نظارت استانداری؟ نماینده استان لرستان در شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: متأسفانه جاده‌های استان لرستان به قربانگاه شهروندان این استان تبدیل شده است و واقعیت مسئله این است که داشتن جاده‌های استاندارد و مناسب برای شهروندان استان، تکلیفی است بر عهده دولت‌ و عمل به وعده‌ها، موجب اعتماد بیش‌تر میان مردم و دولت خواهد شد.وی در پایان از استاندار لرستان به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی استان و نماینده دولت در استان خواست تا با تشکیل فوری کمیته بررسی آسیب ها، نقایص و اشکالات عدم پیشرفت چهار خطه شدن جاده ازنا به اراک، مشکلات جاده‌های لرستان و به ویژه جاده ازنا به شازند را پیگیری کرده و اقدامات عملی در این راستا صورت گیرد.ما نیز امیدواریم، مشکلات پیش روی جاده‌های لرستان از جمله ازنا به اراک هر چه سریع‌تر، پایان یابد و دیگر شاهد از بین رفتن هموطنانمان در این جاده و جاده‌های مشابه نباشیم.