به گزارش #ازناخبر ؛ فرمانده سپاه ناحیه ازنا صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در راستای ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس گنجینه ای تمام نشدنیست که علی رغم محدود بودن آثار به جای مانده از آن بواسطه شرایط موجود آن زمان باید برای استفاده آیندگان و فرزندان این سرزمین و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی از این گنجینه گرانبها به خوبی استفاده، محافظت و مراقبت شود.
وی در تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس بیان کرد : سپاه ناحیه ازنا در هفته دفاع مقدس برنامه های اساسی متنوعی از جمله برگزاری مسابقات ورزشی و کتابخوانی، غبارروبی مرقد مطهر شهدا، دیدار با خانواده شهدا و نشست های بصیرتی و…. دارد که در سطح حوزه های مقاومت و پایگاه ها و سطح ناحیه برگزار می گردد.
سرهنگ مسلمی یکی از مهمترین برنامه های ابلاغ شده سپاه پاسداران ناحیه ازنا را نمایش فرهنگی بصیرتی بازسازی عملیات حاج عمران دانست و اظهار داشت : عملیات حاج عمران در سال ۶۵ در منطقه مرزی حاج عمران در خاک عراق انجام شد، هدف دشمن از این اقدام فتح شهرهای نقده و پیرانشهر بود که اگر این اتفاق می افتاد آذربایجان سقوط و تسلط نیروهای بعثی به شهر های بزرگ ما بیشتر می شد.
⬅️
وی افزود : در این عملیات رژیم بعث عراق با ۷ تیپ و ۱۲ گردان به منطقه حاج عمران حمله کرد که تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل (ع) با ۷ گردان در مقابل آنها ایستاد و پیروز شد. گردان مالک اشتر ازنا نیز یکی از این ۷ گردان حاضر در عملیات بود که ۳۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد.
فرمانده سپاه ناحیه ازنا با اشاره به بمباران هوایی ازنا در دوران جنگ تحمیلی و شهادت دو بانو در این اقدام، به تصویر کشیدن این رویداد ها را اثر گذار بیان کرد و گفت: تبیین درست رویداد های دوران دفاع مقدس خصوصا بر قشر جوان و نوجوان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی با دعوت از همه آحاد مردم برای حضور در این برنامه بیان داشت : نمایش بازسازی عملیات حاج عمران به همراه بازدید از ادوات نظامی از یکم تا هفتم مهرماه هر روز از ساعت ۱۷:۳۰ واقع در بلوار شهید صادقی،پشت ورزشگاه تختی، پیست موتور سواری برگزار خواهد شد و حضور برای عموم مردم آزاد است.









