به گزارش ازناخبر، مهدی اسماعیلی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ازنا در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت هفته وقف با موضوع تشریح عملکرد این اداره گفت : وقف یک نهاد ممتاز دینی است، ما به وقف به عنوان یک احسان و انفاق ماندگار نگاه می کنیم، راهبردی که ضمن تامین نیاز های فعلی جامعه، نیاز های آینده جوامع را نیز برطرف می کند.
وی ادامه داد : مصداق بارز وقف در شهرستان ازنا موقوفه سید نظام الدین احمد مدنی است که از وقفیت آن قریب به ۹ قرن می گذرد که شامل چندین مزرعه اعم از دو روستا امامزاده قاسم و گلیجرد است و تا به امروز آثار ارزشمند آن ماندگار بوده است.
اسماعیلی اظهار داشت : وقت یک نهاد تلفیقی است که مباحث فقهی، حقوقی، تربیتی، اخلاقی و اقتصادی را در بر می گیرد و به طور کلی همه شاخصه های اجتماعی از بعد راهبردی در وقف گنجانده می شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ازنا با بیان رشد دو برابری نرخ بهره وری موقوفات شهرستان ازنا نسبت به ۶ماهه سال گذشته گفت: اداره اوقاف و امور خیریه با ۱۷۰۰ هکتار زمین موقوفه و ۱۰ بقاع متبرکه با جدیت پیگیر احیا و بروزرسانی عواید موقوفات و اجرای امینانه نیات موقوفات بوده و هدف ما این است که با بهره گیری از ظرفیت و امکانات موقوفات و بقاع متبرکه اقدامات موثری در جهت تعالی فرهنگی، قرآنی عمرانی شهرستان برداشته شود.
وی عنوان کرد: بازگشایی حجره های تاریخی امامزاده قاسم (ع) پس از چند صدسال جهت اقامت و رفاه حال زوار و بازدیدکنندگان، تعمیر نوسازی و توسعه بخش های بقعه زید و قاسم (ع)، توسعه صحن بقعه سیدصوفی و ساخت شبستان و گنبد در امامزاده ابراهیم (ع) مومن اباد، بازسازی و برون رفت مشکل بن بست امامزاده داوود پیغمبر(ع) و همچنین ساخت تربت خانه، ضریح و آینه کاری گنبد و بارگاه امامزاده سیدمحمد (ع) روستای مدآباد با مشارکت مردم از جمله کارهای عمرانی انجام شده و در دست انجام است.
اسماعیلی با اشاره اهمیت برگزاری برنامه های فرهنگی گفت: برگزاری سالگرد شهید سلیمانی بصورت هدفمند در مدرسه پسرانه شهدای چالسپار واقع در یک محله کم برخوردار، اجرای دعای عرفه و نماز عیدقربان در جوار بقعه زید و قاسم (ع)، برپایی ایستگاه صلواتی در سطح شهر ازنا و اجرای طرح آرامش بهاری درکنار نمایشگاه و غرفه های فرهنگی درجوار امامزادگان با همراهی روحانیون و مبلغین دینی با اهدای جوایز، گستراندن سفره افطاری در قالب طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان و برگزاری یادواره شهدا از جمله برنامه های فرهنگی اداره اوقاف از محل موقوفات بوده است.
وی برگزاری برنامه های فرهنگی در جوار امامزادگان را تحقق فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی دانست و یادآور شد: اداره اوقاف و امورخیریه این شهرستان در روند برنامه های فرهنگی خود در یکسال گذشته اقدام به برپایی جشن مفرح همزمان با دهه کرامت و روز امامزاداگان در امامزاده ابراهیم (ع) و برگزاری همایش بانوان ولایی در دهه ولایت در بقعه زیدو قاسم (ع)، برگزاری طرح نشاط معنوی برای دانش آموزان و بسیجیان با همکاری مساجد و یک ویژه برنامه اردوی علمی برای دختران دانش آموز دبیرستان خدیجه کبری و همچنین اقدام به برگزاری مسابقات بزرگ قرآنی با اهداء جوایز نقدی نموده است.
مهدی اسماعیلی درآخر خاطرنشان کرد: محصول کارها و اقدامات فرهنگی اقتصادی و عمرانی که اوقاف و امورخیریه انجام می دهد درنهایت موجب تعالی تجلی و پیشرفت همه جانبه و نصیب خود مردم شهرستان میگردد.








