• امروز : پنجشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 26 February - 2026
رئیس آموزش و پرورش ازنا:

مدارس دولتی حق الزام دانش‌آموزان به پرداخت کمک هزینه را ندارند

  • کد خبر : 12694
  • 07 آبان 1403 - 23:08
مدارس دولتی حق الزام دانش‌آموزان به پرداخت کمک هزینه را ندارند
مصطفی بیات یکی از مشکلات مهم آموزش و پرورش را عدم پرداخت اعتبار از سوی دولت عنوان کرد و افزود: به لحاظ قانونی، دولت موظف به تامین پول آب و برق این مدارس می‌باشد که متاسفانه پرداخت نمی‌کند.

پیرو درج گزارشات مردمی مبنی بر تحت فشار گذاشتن دانش آموزان توسط برخی مدارس دولتی به منظور تسویه قبوض آب و برق مدارس ؛ مصطفی بیات ریاست آموزش و پرورش شهرستان ازنا در گفتگو با ازناخبر؛ ضمن جویا شدن از نام و مشخصات مدارس و مدیران مورد شکایت و تاکیدبر خلافِ واقع بودن ادعای آنها در خصوص کسب تکلیف از سوی مدیریت آموزش و پرورش گفت: هیچگونه پیشنهادی از سوی آموزش و پرورش مبنی بر الزام و تحت فشار گذاشتن دانش آموزان جهت پرداخت پول به مدارس داده نشده و دستور پیگیری تخلفاتِ گزارش شده در این خصوص را، به واحد بازرسی اداره آموزش و پرورش خواهیم داد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه طبق قانون و براساس نامه استانداری، آب و برق مدارس دولتی در هیچ شرایطی نباید قطع شود، اما متاسفانه درعمل این اتفاق می‌افتد، گفت: هرچند اخذ اجباری پول از دانش‌آموزان‌ غیر قانونی است و مدارس به هیچ عنوان حق تحت فشار گذاشتن دانش‌آموزان را نداشته و تنها در صورت رضایت والدین و محصلین اجازه دریافت کمک به مدرسه را دارند؛ اما حقیقت این است که آموزش و پرورش و مدارس به دلیل کمبود شدید بودجه توان پرداخت قبوض آب و برق را ندارند.

مصطفی بیات یکی از مشکلات مهم آموزش و پرورش را عدم پرداخت اعتبار از سوی دولت عنوان کرد و افزود: به لحاظ قانونی، دولت موظف به تامین پول آب و برق این مدارس می‌باشد که متاسفانه پرداخت نمی‌کند، و از طرفی علی رغم قوانین دولتی اقدام به قطع آب و برق مدارس می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش در ادامه ضمن گله مندی از عدم حمایت دولت در تامین بودجه مدارس مجددا یادآور شد: حل مشکل قبوض آب و برق طبق قانون وظیفه دولت است که باید جوابگوی این مسئله باشد و در درجه دوم بدست خانواده هایی است که با رضایت کامل بدون هیچ الزام و اجباری؛ توان کمک به مدارس را دارند و راه سومی وجود ندارد. که علاوه بر مطالبه جدی از دولت به منظور کاهش تنش ها تقاضای همکاری والدین واجد شرایط را داریم.

انتهای خبر/.

https://t.me/aznakhabar
لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=12694
  • نویسنده : فاطمه خوانساری
  • منبع : ازناخبر

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.