با وجود اعلام ستاد مدیریت بحران کشور مبنی بر تشدید فعالیت سامانه سرد و بارشی در ۲۱ استان کشور از جمله لرستان و کاهش محسوس دمای هوا در شهرستان ازنا بعلت بارش برف امروز صبح بیستوچهارم آذرماه ۱۴۰۳ و یخبندان خطرناک معابر و جاده های مواصلاتی شهرستان ازنا، هنوز تصمیم مشخص و درخوری از سوی مسئولان استانی برای تعطیلی یا عدم تعطیلی مدارس و ادارات یثبویژه در شهرستانهای سردسیری مثل ازنا اتخاذ نشده است.
ساعاتی پیش اداره کل آموزش و پرورش استان پر اطلاعیهای اعلام کرد: به علت برودت هوا، فعالیت آموزشی مدارس ابتدایی در شهرستان های الیگودرز، #ازنا، دورود، بروجرد، نورآباد، سلسله، و مناطق ززوماهرو، سیلاخور، اشترینان و کاکاوند با تاخیر و از ساعت ۹ صبح آغاز می شود.
در حالی که دقایقی پیش مدیرکل مدیریت بحران لرستان در اطلاعیهای دیگر ضمن تکذیب این خبر افزود: با وجود برودت هوا اما شرایط برای فعالیت مدارس در ساعت مقرر فراهم است!
این سردرگمی مسئولان ستاد مدیریت بحران استان که گویا اطلاع درستی از دمای هوا و یخبندان شهرستانهای سردسیر استان ندارند، با موجی از نارضایتی مردم در فضای مجازی همراه شده است.
گفتنی است از دقایقی پیش بازش برف مجددا آغاز شده و پیشبینی میشود فردا صبح نیز شاهد یخبندان سختی در معابر سطح ازنا خواهیم بود اما همچنان دانشآموزان و والدین ازنایی در بلاتکلیفی به سر میبرند و مشخص نیست اطلاعیه ای دیگر در این خصوص صادر خواهد شد یا خیر.
البته این روال صدور دقیقه نودی اطلاعیه های تعطیلی یا تاخیر در آغاز فعالیت مدارس در شهرستان ازنا مسبوق بر سابقه است و در حال حاضر شهروندان نمیدانند اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش را باور کنند یا ستاد ایجاد بحران را!
لازم به ذکر است که سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور امروز در گفت و گو با فارس، صمیم گیری در خصوص غیرحضوری بودن مدارس، کاهش ساعات اداری و یا حتی تعطیلی مراکز آموزشی، ادارات و کارخانهجات و سایر بخشها را بر اساس وضعیت هر استان، در صورت لزوم و بنابر شرایط، به استانداران هر استان واگذار کرده است.









