• امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 February - 2026
مشاور وزیر آموزش و پرورش :

مدارس کانکسی، سنگی و کلاس‌های متراکم ازنا ساماندهی می‌شوند

  • کد خبر : 16192
  • 07 اسفند 1403 - 23:38
مدارس کانکسی، سنگی و کلاس‌های متراکم ازنا ساماندهی می‌شوند
ضرغام پرنیان مشاور وزیر آموزش و پرورش در نشست با شورای اداری در محل فرمانداری، از ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی و کاهش تراکم کلاس های درسی 35 نفری ازنا، در راستای نظارت بر اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی این شهرستان با مشارکت مردم و نهادها خبر داد.

به گزارش ازناخبر صبح امروز سه‌شنبه هفتم بهمن ماه، جلسه راهبردی شورای آموزش و پرورش شهرستان ازنا با حضور پرنیان مشاور وزیر و دبیر قرارگاه عدالت تربیتی وزارت آموزش و پرورش به‌منظور بررسی دستورالعمل نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم و اهداف اجرای این طرح، در محل فرمانداری ازنا برگزار شد.

Lavc58.54.100

در این جلسه مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این دستورالعمل عنوان کرد: ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی و کلاس های با تراکم ۳۵ دانش‌آموز ساماندهی می‌شوند.

وی افزود افزایش سرانه فضای آموزشی فضاهای آموزشی کمتر از سه متر مربع و تخریب و بازسازی مدارس دارای بافت فرسوده در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد .

Lavc58.54.100

پرنیان با اشاره به نقش مشارکت های مردمی در این امر گفت: نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی نیازمند مشارکت مردم، تسهیل گری دولت و نقش‌آفرینی خیرین، سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی است.

مشاور وزیر و دبیر قرارگاه عدالت تربیتی وزارت آموزش و پرورش، گفت: در دولت شهید رئیسی، نهضت مدرسه سازی آغاز شد و امروز با نگاه ویژه دکتر پزشکیان به این اولویت مهم، باید مروج آن باشیم و با کمک خیرین و مردم و همراهی سایر نهادها، گامی موثر در جهت بهبود وضعیت آموزشی برداریم.

سبحان قائدی سرپرست آموزش‌وپرورش نیز ضمن قدردانی از همراهی رسانه ها در امور خیرخواهانه از رسانه های مردمی خواست در گفتمان سازی و مردمی سازی این نهضت، با هدف برقراری عدالت آموزشی، یاور آموزش و پرورش باشند.

وی تأکید کرد: برای توسعه این نهضت از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد و عزم خود را جزم کرده‌ایم تا ان‌شااله شاهد ارتقا مدارس دولتی در سطح شهرستان باشیم.

انتهای خبر/.

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=16192
  • نویسنده : فاطمه خوانساری
  • منبع : ازناخبر

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.