• امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 February - 2026

کارخانه‌ آسفالت ازنا افتتاح شد

  • کد خبر : 19116
  • 31 تیر 1404 - 23:48
کارخانه‌ آسفالت ازنا افتتاح شد
کارخانه آسفالت گرم و سرد شهرداری ازنا با سرمایه‌گذاری ۳۸ میلیارد تومان و ظرفیت ۱۲۰ تن در ساعت افتتاح شد.

به گزارش ازناخبر صبح امروز سه شنبه ۳۱ تیرماه کارخانه آسفالت شهرداری ازنا باحضور معاون عمرانی استاندار لرستان و جنعی از اعضای شپرای اداری و تأمین شهرستان افتتاح شد.

حسنی شهردار ازنا در آیین بهره برداری کارخانه آسفالت گرم و سرد شهرداری ازنا گفت: ظرفیت تولید این کارخانه ۱۲۰ تن در ساعت بوده و طرح توسعه و تجهیز آن در منطقه دره تخت این شهرستان برای ۱۲ نفر ایجاد اشتغال داشته است.

وی افزود: این کارخانه آسفالت در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع احداث شده و سرمایه ثابت آن ۳۷۰ میلیارد ریال بوده است.

منوچهر حسنی خاطرنشان کرد: با احداث این کارخانه علاوه بر رفع مشکل آسفالت درآمد پایداری هم برای شهرداری ایجاد می‌شود. به عبارت دیگر در صورت تامین قیر مورد نیاز توسط این کارخانه می‌توان شهرداری ازنا را از آسفالت بی نیاز کرد و مازاد آن به شهرستان های اطراف فروخته شود که درآمد پایداری برای شهرداری ازنا به ارمغان خواهد آورد.

انتهای خبر/.

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=19116
  • منبع : ازناخبر

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.