سردار مهدیان نسب، فرمانده انتظامی لرستان گفت: بیش از 11 میلیارد ریال خوراک دام، کود و جو احتکار شده در لرستان کشف شد.

به گزارش ازناخبر به نقل از روابط عمومی نیرو انتظامی لرستان سردار محمد مهدیان نسب اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی استان  در پی کسب خبری مبنی بر احتکار مقادیر زیادی کود، جو  و خوراک دام در یک انبار شهرستان خرم آباد،  بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی مقام قضائی در بازرسی از انبار  مذکور  ۱۴ تن و ۱۵۰ کیلو انواع کود، ۱۳۰ لیتر کود مایع ، یک هزار و ۹۰ عدد کود بسته ای و کیسه ای ، ۶۳۰ کیلو کلر و ۷۰۰ لیتر عصاره مایع مرغ پنج هزار لیتر مایع گوگرد، ۵۰ تن جو وارداتی و ۲۵ تن ذرت و خوراک دام احتکار شده کشف و یک نفر را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه  ارزش اقلام احتکاری کشف شده توسط کارشناسان ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام شده است، عنوان کرد: نیروی انتظامی با محتکران به شدت برخورد خواهد کرد و شهروندان می توانند در صورت اطلاع از چنین مواردی  با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/