• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026

بیانیه امام جمعه شهرستان ازنا در پی اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص):بهانه آزادی بیان عرصه را برای این گونه اهانت ها و توهین ها باز کرده است که طنز تلخ و تکراری است

  • کد خبر : 3137
  • ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
بیانیه امام جمعه شهرستان ازنا در پی اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص):بهانه آزادی بیان عرصه را برای این گونه اهانت ها و توهین ها باز کرده است که طنز تلخ و تکراری است
حجت الاسلام و المسلمین علی سپهوند امام جمعه شهرستان ازنا امروز با انتشار بیانیه ای هتک حرمت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس قرآن، اسلام و رسول خدا(ص) را محکوم کرد.

‍ حجت الاسلام و المسلمین علی سپهوند امام جمعه شهرستان ازنا امروز با انتشار بیانیه ای هتک حرمت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس قرآن، اسلام و رسول خدا(ص) را محکوم کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل تقدیم می گردد

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللهم انا نشکوا الیک فقد نبینا و غیبه ولینا و کثره عدونا و قله عددنا و شده الفتن بنا»

بار دیگر نفس های مسموم شیاطین زمان از حلقوم اجاره ای استکبار و صهیونیسم بین الملل یعنی نشریه شالی ابدو بیرون آورد و دلهای پر احساس نزدیک به یک پنجم جمعیت این کره خاکی را بدرد آورد.

توهین به مقدسات از هرکس که باشد قابل قبول و پسندیده نیست و مسلمانان که همیشه در معرض اینگونه تهاجمات و حملات رسانه ای بوده اند؛ همیشه با توجیه شیطانی و دروغین و پوسیده “آزادی بیان” از سوی سردمداران و سیاستمداران غرب و آمریکا مواجهه شده اند و حال آن که تاریخ هنوز تحلیل های علمی نویسنده مشهور فرانسوی روژه گارودی را فراموش نکرده که همان کشورهای به اصطلاح دارای آزادی بیان تحمل نکردند.

این بهانه که آزادی بیان عرصه را برای این گونه اهانت ها و توهین ها باز کرده است طنز تلخ و تکراری است، اما آنچه واقعیت دارد خیزش و گرایش انسانهای آزاده و کمال طلب دنیا به دین مبین اسلام است که هراس را در دلهای زنگارگرفته مستکبران غرب و آمریکا و صهیونیسم انداخته است.

آمریکا و صهیونیسم غیر از اسلام ستیزی و اسلام هراسی در فکر انعقاد نطفه شوم افکار پلید خود در منطقه هستند و می خواهند با این حرکات اذهان جوامع اسلامی را از خیانت رهبران امارات در حق ملت و آرمان فلسطین دور سازند.

اینجانب از طرف مردم ولایتمدار شهرستان ازنا، ضمن اظهار انزجار و بیزاری شدید از این عمل موهون و سخیفانه و ضدانسانی نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» این انتظار را از مسئولین بخصوص مقامات سیاسی کشور دارم که با اقدامات دیپلماتیک ضمن پیگیری برخورد با این اهانت ها، راه تکرار را بر این تکرارهای آزار دهنده قلوب مسلمین جهان را ببندد.

علی سپهوند
امام جمعه شهرستان ازنا

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=3137

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.