به گزارش ازنا خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا، با حضور اسد عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان سه طرح صنعتی با حجم سرمایه گذاری ۶۵ میلیارد ریال و ۹۵۰ هزار یورو با اشتغالزایی برای ۵۷ نفر در شهرستان ازنا مورد بهره برداری قرار گرفت.
این طرح ها شامل شرکت های تولید کننده یراق آلات کابینت، جعبه پست مخابراتی ، مفصل حرارتی و کابل مخابراتی و شرکت تولید کننده غلطک نوار نقاله و نوار نقاله می باشد.
شرکت افق آذین برج تولید کننده یراق آلات کابینت با ظرفیت ۳۴۰ تن در سال و قابلیت افزایش تولید تا یک هزار تن در سال، حجم سرمایه گذاری این شرکت ۳۰ میلیارد ریال و ۲۰۰ هزار یورو با اشتغال ۲۵ نفر است.
شرکت تک تام تولیدکننده محصولاتی همچون جعبه پست مخابراتی و مفصل حرارتی و کابل مخابراتی با ظرفیت ۸۰ هزار عدد در سال که حجم سرمایه گذاری این طرح نیز ۲۰ میلیارد ریال و ۲۵۰ هزار یورو با اشتغال ۱۲ نفر است.
شرکت نوین رل غرب تولید کننده غلطک نوار نقاله و نوار نقاله با ظرفیت ۸۰۰ هزار قطعه در سال، حجم سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریال و ۵۰۰ هزار یورو و اشتغال ۲۰ نفر است.
در مراسم بهره برداری از این طرح های اقتصادی؛ حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا، اسد عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان ،بختیار رازانی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان و فرماندار ازنا حضور داشتند.



Tuesday, 2 March , 2021