حجت الاسلام علی سپهوند گفت: ایجاد تشکیلات فراجناحی توسط جوانان حزب اللهی و انقلابی.

حجت الاسلام والمسلمین علی سپهوند امام جمعه شهرستان ازنا در خطبه های عبادی سیاسی این هفته نماز جمعه ازنا ضمن فرارسیدن سالروز وفات حضرت زینب(س) اظهار داشت: ما مدیون تبلیغ و ترویج آیین اسلام توسط حضرت زینب(س) هستیم و کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود.

وی افزود: اخیرا جلسه ای خبرگان رهبری در محضر معظم له برگزار شد که در دو بخش مختصر بیانات معظم له بود، بخش ابتدایی که خطاب به حوزویان و دانشگاهیان بود با آوردن معارف و مفاهیم دینی در جامعه و کاربردی کردن و عملیاتی کردن این مفاهیم دینی در جامعه و بخش دوم تذکر به اختلاف بین مجلس و دولت بود.

امام جمعه ازنا بیان کرد: مصلحت هایی در کنار بعضی از قوانین وجود دارد که عین حال اینکه باید قانون اجرا شود، باید یک انعطاف و یک تدبیری هم در کنارش باشد و تا این لحظه ما نقطه کوری در این جریان نمی بینیم.

وی بیان کرد: مشکل ما این است که دولت و مجموعه دولت در این سه ماه موضع انفعالی نشان دهد؛ دولت در این سه ماه از این فرصت باید خوب استفاده کند و کوتاه نیاید، یک بار توافق مخفیانه و پنهانی نداشته باشد اشاره‌ مالی نداشته باشد و مجموعه ها تابع نظر مسئولان نظام باشند.

حجت الاسلام سپهوند با تاکید بر کار تشکیلاتی فراجناحی در انتخابات ۱۴۰۰ عنوان کرد: کار تشکیلاتی فراجناحی با همان نگاه مقام معظم رهبری و شاخصه های یک دولت جوانان حزب اللهی و انقلابی داشته باشید، سران سه قوا در کنار یکدیگر هستند اما عمده قدرت با قویه مجریه است، قوه مجریه بیش از ۸۰ درصد از اعتبارات کشور در اختیار دارد، کارکنان قوه مجریه بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر هستند، اگر قوه مجریه اصلاح شود و افراد مد نظر بر این منصب قراربگیرند عمده مشکلات حل می شود.

حجت الاسلام سپهوند افزود: در مسائل مربوط به تنظیم بازار وقتی عرض می‌کنم نظارت همه جانبه ، منظوربنده تمام بازار است و تمام صنوف مختلف از دستمزدها تا تنظیم قیمت ها ، برخورد با گرانفروشی با عدالت محوری و ترغیب سرمایه‌گذاران به کار تولیدی است.

وی یاد آورشد : امروز در کشور، مسئله تولید زیر سوال است مسئله توزیع زیر سوال است مدیریت نیست، نظارت به اندازه نیست ، وقتی عرض می‌کنم نظارت میبینم زحمتکشان این شهرستان را در قالب عکس در گزارشات می‌فرستند و عزیزانی حتی در روزهای تعطیل می‌رود و نظارت می‌کند اجر آنها محفوظ است اما بازی در چه حدی؟ آیا ما نباید به سرانه نظارت در بازار قائل شویم و در بین اصناف هر چند نفر، چند نفر یعنی شما می‌خواهید با دو نفر ، سه هزار کاسب را کنترل کنید یک آدمی که متوجه است که این بازرس و این ناظر در ماه ممکن است یک بار به ایشان سر بزند و آن هم با اشاره و ایما و آماده‌باش .

امام جمعه ازنا افزود: در عین حالی که قوانین ما بازدارنده نیست ملاحظه می‌کنید که برخوردها، برخوردهای در حد و قواره گرانفروشی و احتکار و خطر انداختن معیشت مردم نیست ولی باز هم دیده می‌شود که استفاده نمی شود ، از ظرفیت شهرستان استفاده شود ما بسیج توانمندی داریم می‌توان از این و ظرفیت امت حزب‌الله استفاده کرد نظارت کم و کیفی مهم است که هم به تعداد باشد و هم نظارت ، نظارت قاطعی باشد در همه ابعاد.

انتهای پیام/