• امروز : دوشنبه, ۲۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 11 May - 2026

امام جمعه ازنا:فراگیری اتحاد مردم فلسطین

  • کد خبر : 7005
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶
امام جمعه ازنا:فراگیری اتحاد مردم فلسطین
حجت الاسلام علی سپهوند گفت: انتخاب ریاست جمهوری برای ما سرنوشت‌ساز است و اقتصاد و پویایی در عرصه فرهنگی و مذهب درگرو این انتخاب می باشد.

به گزارش ازناخبر حجت‌الاسلام علی سپهوند در خطبه‌های این هفته ازنا ضمن گرامیداشت سوم خرداد روز پیروزی و فتح خرمشهر و عملیات بیت‌المقدس، اظهار داشت: امام راحل فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد یعنی اینکه در پرونده دفاع مقدس ردپای صریحی از امدادهای غیبی در نظام ثبت و ضبط‌شده است که این انقلاب، انقلاب اسلامی است.

وی افزود: گاهی یک کلیدواژه و کلمه مبارکی از سمت مقام معظم رهبری و پیش‌ازاین نیز توسط امام راحل ساری و جاری می‌شد که شجاعت‌ها، دلاوری‌ها و پیروزی‌ها را به ارمغان می‌آورد.

امام‌جمعه ازنا عنوان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه عربی اخیر خود در روز قدس، به کلمه‌ای به نام تلاحم اشاره کردند که در ادبیات عربی به معنای به هم پیوستن استخوان‌های خورد شده است و ترمیم آن‌ها و در کنار هم قرار گرفتن آن‌ها است درواقع کنایه‌ای بود از اینکه مردم مظلوم فلسطین که شهرهای مختلفی که هستند، یک انتفاضه همه‌جانبه به ارمغان بیاورند و این برگرفته از دستور مقام معظم رهبری بود.

وی با اشاره به اینکه اتحاد مردم فلسطین فراگیر و جامع شده است، تصریح کرد: ۱۱ روز مقاومت فلسطینی‌ها به شکلی بود که در این انتفاضه جدید در همان ۲۰ دقیقه اول ۳۰۰ موشک به سمت صهیونیسم فاسد پرتاب شد که نشان از پیروزی این ملت و رو به افول صهیونیسم جهانی و از قدرت دنیای اسلام است که این را بایستی تا پیروزی بزرگ حفظ کرد.

سپهوند گفت: اهمیت کار در جایگاه ریاست جمهوری بسیار بالا است، زیرا عمده بودجه کشور و نیروهای تأثیرگذار و فعال در عرصه حاکمیت در زیرمجموعه این گروه قرار دارند، اهمیت چند برابری آن باعث شده است که ما باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم توجه ویژه به اینکه این انتخاب برای ما سرنوشت‌ساز بوده و اقتصاد و پویایی در عرصه فرهنگی و مذهب درگرو این انتخاب است.

 امام‌جمعه ازنا بیان کرد: انسجام اسلامی و مباحث اجتماعی و توسعه متوازن و همه‌جانبه در گرو به این انتخاب است، بخشی از فرآیند انتخابات مربوط به شورای محترم نگهبان است که تشکر می‌کنیم از اینکه با سازوکاری که اندیشیده‌اند، کاندیداهای ما نهایتاً به ۴۰ نفر رسید که برای این ۴۰ نفر بررسی مجدانه‌ای انجام می‌پذیرد.

وی یادآور شد: شورای نگهبان تعارف را کنار بگذارد و تمام دقت را به کار گیرد و افرادی که واقعاً صلاحیت‌دارند انتخاب شوند اما این نکته و این معنا نباید منافی مسئولیت من و شما باشد.

 سپهوند با اشاره به اینکه کار شورای نگهبان بررسی صلاحیت‌ها است، گفت: بایستی بامطالعه و تحقیق گزینه‌ای که دارای بصیرت، تعهد و اصلح هست را انتخاب کنیم و در این راستا تکلیف اجتماعی داریم.

لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=7005

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.