به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ازناخبر؛
سردار نعمت الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل سپاه استان لرستان، ظهر امروز طی مراسم تکریم و معارفه فرمانده مقاومت بسیج ناحیه ازنا، ضمن قدردانی از زحمات سرهنگ پاسدار روح الله مسلمی؛ وی را از از فرماندهان خوب، متدین، پای کار، مردم دار و دارای روحیه افتادگی و معنویت دانست و اظهار داشت: مسیر و تکلیف پاسداران انقلاب اسلامی واضح و تعریف شده است و غیر از این هم انتظاری از مجموعه سپاه نیست.


سردار باقری با تمجید از خصوصیات اخلاقی سرهنگ پاسدار؛ مرتضی شیخی وی را فردی دارای روحیه جوان، مخلص، پای کار و بویژه با محبت عنوان کرد و افزود: امروز جامعه ما به این خصلت در مسئولین نیاز دارد که خوشبختانه وجود این برادر عزیزمان سرشار از محبت است.
فرمانده سپاه استان با تاکید بر توجه به خانواده های معزز شهدا عنوان کرد : جایگاه های مدیریتی حاصل خون شهدای ما و خانواده معظم آنهاست و امروز نیز در صورت لزوم اولین کسانی که به دفاع از کشور بر می خیزند همین عزیزان هستند لذا توجه به این سرمایه های ارزشمند برما واجب است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اولویتها خدمت به مردم تحت عنوان مردمیاری است و اگر امروز در سیل، زلزله و سایر حوادث، سپاه ورود میکند بخاطر همین اولویتهاست.
سردار باقری ضمن تاکید بر اخلاق مداری مسئولین گفت بایستی در مقابل تندی مردم، منطق، عقلانیت و سعه صدر داشته باشیم و حتی اگر خلاف مقررات چیزی بیان کردند با روی خوش پاسخ دهیم چرا که در دین ما، روش و منش ائمه اطهار مدارا با مردم بوده و تقدس نظام از تقدس این مردم نشات میگیرد.
وی با توصیه به حفظ و تقویت تعامل مجموعه سپاه با اعضای شورای تامین گفت: همه یک هدف را دنبال میکنیم که خدمت ب مردم است و در کنار این عزیزان است که می توانیم مسیر را برای خدمت به مردم تسهیل کنیم.
فرمانده سپاه استان توجه به پایگاه های مقاومت و همچنین توجه به موضوعات فرهنگی را بعنوان یک اولویت مطرح کرد و گفت: هرجا ارزشهای اسلامی در معرض تهدید باشد سپاه موظف است ورود کند.
وی ضمن تشکر از مسئولین نهادها و عموم مردم و بسیجیان انتظار همکاری شایسته برای موفقیت در ماموریتهای محوله سپاه را از آنها داشت.
سردار باقری ضمن گرامیداشت یاد شهید هنیه، به نقش پررنگ وی در میدان سیاسی اشاره و یاد آورشد: ما حوادث و تهدیدات فراوانی از جمله جنگ ۸ ساله را متحمل شدیم اما همواره توانستیم با خروج از همه تهدیدات و تبدیل آنها به فرصت هیمنه پوشالی دشمن را بشکنیم.
وی در همین راستا افزود: اگرچه میهمان عزیزمان در خاک ایران شهید شد اما تقدیر این بود که شیعیان ایران بر پیکر آن حافظ قرآن اهل تسنن اقانه نماز کرده و چنین تشییع باشکوهی را رقم بزنند که در جهان جلوه گر وحدت شیعه و سنی باشد.
فرمانده سپاه استان برخی اظهارنظرها در این خصوص را عامل تضعیف نظام عنوان کرد و گفت عده ای کوته فکر با زیر سوال بردن امنیت کشور، برای رژیم نامشروعی قدرت میسازد که ما اخیرا هیمنه پوشالی آن را با عملیات وعدهصادق در هم کوبیدیم و امروز هم به فرموده رهبری خونخواهی شهید مقاومت وظیفه ماست و در فرصت مناسب به وقوع خواهد پیوست.
انتهای خبر/.








