• امروز : دوشنبه, ۲۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 11 May - 2026
امام جمعه موقت ازنا

عدم توجه به کیفیت، عامل دلزدگی مردم از تولیدات داخلی

  • کد خبر : 12975
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
عدم توجه به کیفیت، عامل دلزدگی مردم از تولیدات داخلی
حجةالاسلام والمسلمین بیات: متاسفانه دلزدگی از تولیدات داخلی به حدی رسیده که بعضی از تولیدکنندکان ما، تولیدات باکیفیت خود را با برچسب کشورهای دیگر در داخل یا خارج از کشور عرضه می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ازناخبر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌الله بیات امام‌جمعه موقت ازنا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان ضمن توصیه به تقوا اظهار داشت: این کیمیای ارزشمند کیمیایی است که می‌تواند بسیاری از مشکلات زندگی فردی و اجتماعی را حل کند.

وی با اشاره به نیازمندی جامعه به دو قدرت نرم و سخت برای کاهش آسیبهای اجتماعی افزود: بازدارندگی نهادهای دولتی، لازمه سلامت هر جامعه‌ای است اما اگر نیروی تقوا و اهرم خودمراقبتی نباشد، نهادهای نظارتی و امنیتی چندان موثر نخواهند بود.

حجهالاسلام بیات عنوان کرد: از آنجا که نهادهای نظارتی در خلوت و منازل مردم حضور ندارند، بهتر است بیش از آنکه اقشار مختلف مردم را از ناظران و قانون و قضاوت بترسانیم، به تقوایی که برخاسته از ایمان است تکیه کنیم.

وی به مناسبت روز ملی کیفیت، عدم توجه به تولید با کیفیت در داخل کشور را عامل دلزدگی مردم از تولیدات داخل دانست و عنوان کرد: متاسفانه این وازدگی و اقبال به حدی رسیده که حتی بعضی از تولیدکنندکان داخلی، تولیدات باکیفیت خود را با برچسب کشورهای خارجی در داخل یا خارج از کشور عرضه می‌کنند.

امام جمعه موقت ازنا با گریز به روایتی از پیغمبر اکرم صلوات الله علیه در خصوص اهمیت محکم کاری در هر کاری به ضرورت توجه به کیفیت در تمام امور سفارش کرد.

وی روز جهانی علم در خدمت توسعه را مایه شرمندگی بشریت برشمرد و تصریح کرد: ثمره علم و دانش، بایستی عبودیت باشد و چنانچه علم به‌جای در خدمت بشر بودن، در خدمت ظلم و ستم به بشریت به‌کار گرفته شود، جنایات افزایش می‌یابد.

بیات با یادآوری سالروز شهادت پدر موشکی ایران حسن تهرانی مقدم؛ خاطرنشان کرد: امروز اقتدار و عظمت ایران در مقابل کل جهان را مرهون زحمات این شهید دانشمند می‌دانیم.

وی افزود: امروز تمام اسلام درمقابل تمام کفر ایستاده و شاهد این هستیم که مردم ما نه تنها نگران حمله دشمن نیستند بلکه تهدیدات نظامی دشمن را نیز به تمسخر می‌گیرند.

امام جمعه موقت ازنا ضمن تبریک روز کتاب و کتابخوانی در هفته پیش رو، یکی از عوامل پایین بودن سرانه مطالعه در کشور را فضای مجازی دانست و گفت: شبکه‌های اجتماعی بین مردم و کتاب فاصله انداخته‌اند درحالی‌که کتاب خاصیتی دارد که هیچ رسانه دیگری با آن برابری نمی‌کند.

حجهالاسلام بیات به‌مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی، این مهم را یکی از افتخارات کشور خواند و یادآور شد: در هیچ کشوری مثل ایران قوانین مطابق حکم شرع و دستور خدا نیست.

وی قانون اساسی را تقریبا عملیاتی شده شرع مقدس دانست و افزود: ما مدعی نیستیم که حاکمیت، سازمان‌ها و حتی قوه قضائیه ایراد ندارد، اما پایه و چشم انداز این کشور حرکت به سمت اسلامی شدن است.

امام جمعه موقت ازنا در ادامه عنوان کرد: اگر قرآن در طاقچه بماند این چشم‌انداز تحقق نمی‌یابد لذا همه ما در جایگاه خود در زیر چتر قانون اساسی وظیفه داریم کشور را به سمت اسلامی شدن ببریم.

وی در پایان با اعلام جمع آوری مبلغی حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان در این سه هفته از شهرستان ازنا، پویش همدلی در این شهرستان را مصداق جهاد مالی شهروندان در لبیک به ندای ولی امر مسلمین در شرایطی دانست که جهاد جانی ممکن نیست و این جهاد را مایه سربلندی در محضر خداوند و حضرت ولی‌عصر(عج) عنوان نمود.

انتهای خبر/.

https://t.me/aznakhabar
لینک کوتاه : https://azna-khabar.ir/?p=12975
  • منبع : ازناخبر

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.